Werkwijze

Van locker uitvraag tot realisatie

Bij elke locker uitvraag gaan onze adviseurs graag om de tafel om het juiste advies en de bijbehorende configuratie te realiseren. Uiteraard bespreken we alle huidige mogelijkheden in lockerland. Dit kan betrekking hebben op lockers, inrichtingscomponenten, visualisering en sluitsystemen, maar bijvoorbeeld ook op verhuurmogelijkheden van lockers aan interne gebruikers. Vervolgens kunnen we met een interieurarchitect of met onze studio een kleuradvies opstellen. Daarna sturen wij een vrijblijvende offerte met een projectspecificatie.

Projectbegeleiding door lockerspecialisten

Bij De Lockerfabriek werken we voor ieder project met een vast projectteam, bestaande uit een projectadviseur en een projectleider. Dit team wordt aangevuld met een specialist op het gebied van het gekozen sluitsysteem en een afvaardiging vanuit de organisatie. Dit bevordert de efficiënte samenwerking en vereenvoudigt het maken van afspraken. Dit team is vanaf het moment van uitvraag continu bij het project betrokken en verantwoordelijk voor de implementatie van de opdracht en de nazorg.

Plan van aanpak

We werken met een gestandaardiseerd en bewezen plan van aanpak dat de kwaliteit en duurzaamheid van de dienstverlening borgt en wordt aangepast aan de omvang en complexiteit van de vraagstelling. Wij begeleiden organisaties tijdens het gehele inrichtingstraject: van de advisering en planning tot de levering, plaatsing, oplevering en evaluatie. Ook daarna blijven we organisaties optimaal ondersteunen met adequate nazorg en serviceverlening. Communicatie is door dit hele traject de rode draad, zodat iedereen weet wat ze kunnen verwachten en waar ze op kunnen rekenen. Dat is ook de reden waarom er in iedere fase een overlegmoment plaatsvindt, de besproken zaken en gemaakte afspraken worden na ieder contactmoment teruggekoppeld.

Wat voor Lockervraag heb jij voor ons?

Aaldrik Potse

Aaldrik

Erick Kleef

Erick

Melanie Franken

Melanie

Stel je vraag

a fair furniture company