Telefoon lockers

Een terugkerende wens is het veilig opbergen van mobiele telefoons of andere kleine spullen, eventueel als aanvulling op het gebruik van garderobe- of kledinglockers. Op deze manier hebben gebruikers de mogelijkheid om spullen dichter bij hun werkplek op te bergen.

Wij bieden hiervoor telefoon lockers. Onze telefoon lockers en sluitsystemen bieden wij samen met onze partners Vecos, Digilocks en Eurolocks aan. Bij het bekabelde systeem met dynamische uitgifte van Vecos kunnen de lockers in garderobe en voor mobiele telefoons desgewenst tegelijk in gebruik genomen worden, natuurlijk zijn alle andere instellingen ook mogelijk. Wanneer er geen stroomvoorziening voorhanden is kan een batterijslot van Digilock voor wisselende gebruikers de oplossing bieden.

sfeerfoto gebruik telefoonlockers project Almere

Met Vecos bieden we telefoon lockers met eindeloze mogelijkheden

Bij een smart locker voor mobiele telefoons hoort goed werkende software. Deze wordt geleverd door marktleider op het gebied van elektronische lockersystemen in Nederland: VECOS. Door de technieken van VECOS worden telefoonlockers, die ook wel gebruikt worden als schoolkluisjes, efficiënt beheerd. Hierdoor kunnen verschillende organisaties effectief omgaan met opslagruimtes. De Lockerfabriek werkt samen met VECOS om de meest optimale school- en kantoorkluisjes te leveren.

Veiligheid met onze telefoonlockers staat voorop

Door de samenwerking met VECOS levert De Lockerfabriek veilige telefoon lockers van de hoogste kwaliteit. De mini-lockers komen uit eigen fabriek. Het systeem achter de lockersloten levert VECOS. Uniek aan deze combinatie is de integratie van mooie lockers – passend in uw bedrijfsinterieur –met een veilige en privacygevoelige sluittechniek. Bij het ontwerp van de locker wordt rekening gehouden met het geïntegreerde slot. Één en één is twee: een mooi uiterlijk en efficiënt gebruik van mini-lockers en ruimte. ‘Meet, seat and storage’, dat is waar het allemaal om draait.

Meer informatie over telefoon lockers?

Neem nu direct contact op voor advies op maat.

sfeerfoto telefoon om locker te bedienen

Telefoon lockers in het onderwijs zijn onmisbaar

Kluisjes op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten zijn onmisbaar. De Lockerfabriek denkt graag mee in oplossingen voor de lange termijn. Meegroeien met technische ontwikkelingen is daar onderdeel van. Van de kwaliteit van het materiaal en de constructie van de telefoonlockers tot de sloten. De duurzaamheid van onze lockers zit namelijk ook in de e-lockers van VECOS. Kluisjes openen met de studentenkaart of de mobiele telefoon: met dit vooruitstrevende systeem kan het allemaal.

Tijd- en ruimtebesparing

Leerlingen, studenten en werknemers zijn steeds minder gebonden aan een vaste werkplek. De opbergbehoefte is in der loop der jaren veranderd. Vaste lockers worden ingeruild voor elektronische VECOS-sloten waarbij betere afstemming van mini-lockers mogelijk is. Ervaring leert dat er minder lockers nodig zijn dan men denkt. Met dit nieuwe systeem van kluisjesbeheer is dagelijkse betrokkenheid van de beheerder niet nodig. Handmatig herprogrammeren bij het wisselen van eigenaar hoeft namelijk niet meer. De gebruikers regelen dit zelf met een persoonlijke pas of een smartphone.

Interesse gewekt? Of wilt u meer weten over telefoon lockers of onze samenwerking met VECOS? Wij vertellen u er alles over. Maak vrijblijvend een afspraak met De Lockerfabriek.

Producteigenschappen

Kenmerken

  • “Hufterproof” mini-lockers welke zich ook goed houden in ruimtes met weinig toezicht.
  • Optioneel uitgevoerd met geperforeerde achterwand voor ventilatie.
  • Laadmogelijkheid via USB-poort of Vecos slot.
  • Uitvoerbaar met mechanische, batterij en bekabelde sloten.
  • Deuren en wanden glad afgewerkt en goed te reinigen.
  • Iedere opstelling geplaatst op stelbare plinten of bevestigd aan de wand.
  • Massieve scharnierpennen van 7mm dik.
  • Na gebruik nagenoeg 100% recyclebaar.
  • Lange levensduur door hoge kwaliteit.

Kleuren en decors

Productbladen

a fair furniture company