Stack

Lockers die in hoogwaardige omgevingen zoals kantoren en teamkamers worden ingezet vragen vaak om een andere look and feel dan lockers op plaatsen waar ze intensiever gebruikt worden, zoals op studentenpleinen of in kleedruimtes. Mede daarom hebben wij onze houten lockerlijn Stack ontwikkeld.

Stack is een fraai afgewerkt lockerkastensysteem met een 18 mm kern van hout (spaanplaat) en een gelaserde kantenband. De lockers zijn afgewerkt met een melamine of HPL-toplaag. De voorliggende deuren, die zijn voorzien van aanslagdemping, zijn bevestigd met scharnieren van de hoogste kwaliteit.

De kasten worden op een sokkel met een vaste voorzetplint geplaatst en voorzien van stelpoten. Op deze manier staan de opstellingen altijd waterpas. De lockers kunnen met legplanken, roedes en postvakdeuren uitgevoerd worden. Natuurlijk is het concept is geschikt voor diverse sluitsystemen. Van cilinder- en mechanische sloten tot baterijen en bekabelde elektronische oplossingen, in samenwerking onze partners zoals Vecos, Digilock, en Eurolocks.

Diversiteit

De Stack-lockerkast is qua opstellingsmogelijkheden net zo flexibel als de stalen Bricks-lockers. Stack is verkrijgbaar in diverse breedte- en hoogtematen en koppelbaar om iedere gewenste opstelling te vormen. Stack is daarnaast aan te vullen met het flexibele Seat, Meet & Storage-concept. De lockerkasten zijn leverbaar in verschillende standaarddecors, maar op aanvraag is een grote diversiteit aan kleuren en decors mogelijk. Daarnaast denken we graag mee over gepersonaliseerde materiaal- en kleuropties, bijvoorbeeld door het uitvoeren van de deuren in kleurpatronen of het aanbrengen van visualisaties.

Tot slot zijn de Stack-lockers optioneel te voorzien van 230V-stroompunten, diverse soorten nummering, een in de deur of zijwand verzonken terminal, onder de panelen weggewerkte kaartlezer, legplank en/of roede (standaard bij garderobekasten) en een achterwand wanneer de opstelling in het midden van de ruimte geplaatst wordt.

a fair furniture company