Smart lockers

Overgaan op elektronische smart lockers gebeurt in steeds meer scholen en bedrijven. De Lockerfabriek werkt samen met VECOS om unieke gebruiksvriendelijke schoolkluisjes en lockerkasten te leveren. Kluisjes met cijfersloten en cilindersloten met sleutels: ze zijn steeds minder te zien. De technieken op het gebied van sloten worden geavanceerder. Elektronische sluitsystemen zijn al lang geen uitzondering meer. Centraal beheer, geen vergeten codes of verloren sleuteltjes meer en minder fraudegevoelig. Elektronisch lockerbeheer zorgt voor een veilige en efficiënte opbergomgeving.

Eenvoudig beheer met smart lockers

Een groot aantal lockers vraagt om efficiënt beheer. Het smart locker systeem is de techniek waarmee lockers en kluisjes via een centraal platform beheerd kunnen worden. Alle schoolkluisjes of smart lockers zijn gemakkelijk te beheren en te programmeren via de PC, tablet of smartphone. Bij problemen hoeft de conciërge of beheerder niet meer in de weer met allerlei sleuteltjes. Problemen worden eenvoudig en efficiënt opgelost. Via het achterliggende systeem kunnen pasjes gemakkelijk geblokkeerd of gekoppeld worden aan een ander kluisnummer.

Benieuwd welke voordelen Lockermanagement voor u kan bieden?

Kom bij ons kijken in onze vernieuwde showroom of maak een afspraak bij u op locatie.

Smart lockers zijn minder fraudegevoelig

Verlies of diefstal van sleutels komt niet meer voor. Sleuteltjes kunnen niet nagemaakt worden en codes worden niet meer afgelezen. Dat personeel codes niet meer hoeft te onthouden, vormt ook één van de voordelen van onze smart lockers. Vanuit het centrale lockersysteem kunnen pasjes bij verlies of diefstal geblokkeerd worden. Al met al zijn elektronische sluitsystemen minder fraudegevoelig. Bovendien behoort ingewikkeld sleutelbeheer van sleuteltjes er niet meer bij.

Jouw organisatie flexibel en effectief met smart lockers

Door nieuwe manieren van leren, werken en ontspannen zijn andere opslagmethodes nodig. Iedere medewerker een vast kluisje toewijzen is niet langer de meest efficiënte manier om slim met ruimtes om te gaan. Organisaties kunnen met het smart locker systeem persoonlijke opslagruimtes beter koppelen aan de eigenlijke vraag. Met het eenvoudige beheer van onze smart lockers, gebruikt men dus kluisjes wanneer dat nodig is. Per dag bepalen medewerkers zelf of zij een locker nodig hebben. Toegewezen kluisjes staan niet meer voor langere tijd overbodig leeg.

Smart lockers voor scholen

Op scholen krijgen leerlingen aan het begin van het schooljaar een vaste locker toegewezen. De chip van een persoonlijke RFID leerlingenkaart wordt uitgelezen, waarna toegang gegeven wordt tot de locker. Dit wordt eenvoudig gedaan met ons smart locker-managementsysteem. Via dit systeem kan de conciërge leerlingen registreren en binnen enkele seconden wijzigen aanbrengen. Zijn er problemen met een kluisje? Ook dit wordt vanuit het centrale systeem opgelost. Of het nu gaat om leerlingen die toegang hebben tot een vast persoonlijk schoolkluisje of lockers voor zakelijk gebruik met dagelijks wisselende dynamisch kluisjes: de toewijzing en het openen is altijd even eenvoudig.

Makkelijker lockers reserveren en toewijzen

Het beheer van smart lockers was nog nooit zo eenvoudig als met een elektronisch sluitsysteem. Het sluitsysteem leest een cijfercombinatie uit, waarna leerlingen/medewerkers in een handomdraai hun kluisje kunnen openen.

Er zijn minder lockers nodig door ze dynamischer te gebruiken. Door het geavanceerde locker management systeem reserveer je met je telefoon een smart locker. Met elektronisch lockerbeheer ben je iedere dag verzekerd van een veilige basis voor je persoonlijke eigendommen. Kies een locker, gebruik hem gedurende de dag en maak hem na afloop weer beschikbaar voor de volgende gebruiker.

Jouw partner van orientatie tot montage

Van oriëntatie tot montage: voor het hele productieproces van smart lockers kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met VECOS. De achterliggende software voor smart locker management integreren wij in schoolkluisjes en lockerkasten met mooie designs. Na montage laten wij niemand in onwetendheid achter. Voor gebruiksgemak geven wij de nodige instructies. U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het managementsysteem werkt.

Een opbergomgeving die eenvoudig in gebruik voor de eigenaar en op een efficiënte manier centraal te beheren is? Dat is het smart locker management systeem. Wilt u meer weten over dit sluitsysteem en de voordelen ervan? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

a fair furniture company