• Telefoon +31 850 479 450
  • info@delockerfabriek.nl
  • Nieuweweg 240 6603 BV Wijchen

Sluitsystemen

Icon

De Lockerfabriek werkt met gerenommeerde leveranciers van sluitsystemen samen. Omdat de mogelijkheden van het ontsluiten en beheren in de afgelopen jaren snel groter zijn geworden is het van belang dat er een juiste inventarisatie wordt gemaakt zodat uw wensen en de functionaliteiten op elkaar afgestemd worden. Om een juiste inventarisatie te kunnen maken komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om dit met u te bespreken. De Lockerfabriek werkt nauw samen met onder andere Vecos, Digilock en Lehmann.

Vecos

Icon

Lockers zijn erg belangrijk voor uw studenten of mederwerkers. Ze moeten veilig zijn en goed functioneren, zeker met de komst en het gebruik van onder andere tablets, laptops en telefoons. U gunt uw leerlingen een veilige plek voor hun persoonlijke spullen. Als marktleider op het gebied van lockermanagementsystemen biedt Vecos u een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing van topkwaliteit.

Lockers wisselen regelmatig van gebruiker. Dat regelt u met het Vecos systeem heel eenvoudig zelf. Enkele voordelen van het Vecos sluitsysteem:

  • U bedient de lockers vanaf elke gewenste plek.
  • Scholieren openen en sluiten de elektronische lockers met hun studentenkaart of smartphone.
  • Via de software heeft u als beheerder direct inzicht in alle log-informatie
  • Zowel toepasbaar op de Bricks als de Stack lockerkasten

Versa

Icon

Digilock marktleider in hoogwaardige elektronische batterijsloten en beveiligingsoplossingen voor lockers.

Het Digilock Versa pincode sluitsysteem is fraai, modern en robuust vormgegeven. Het gebruiksvriendelijke batterij gestuurde stand-alone pincodeslot is eenvoudig te openen en sluiten middels een 4-cijferige pincode. Daarnaast is het slot instelbaar voor zowel wisselende als vaste gebruikers. Voor de kleuren heeft u de keuze uit standaard geborsteld chroom of zwart. De sloten zijn eenvoudig te beheren met een Manager Key en Master Key welke standaard bij de lockerkasten worden geleverd.

Het slot is standaard voorzien van countdown klokfunctie, instelbaar op diverse tijdcodes voor automatisch openen (bijvoorbeeld na acht, tien of twaalf uur), maar ook leverbaar met een real time functie. Het openen en sluiten van de deur vindt plaats door middel van de hendel op het slot. De sloten zijn leverbaar in een verticale en horizontale uitvoering.

Het sluitsysteem is voorzien van LED indicatielampjes op voorzijde, bijvoorbeeld om aan te geven dat de batterijspanning laag is. De sloten worden inclusief 2 lithium CR2450 knoopbatterijen met lange levensduur geleverd. De sloten zijn leverbaar in combinatie met de Bricks, Stow en Stack lockerkasten.

Mechanisch cijfercombinatie slot

Icon

Het mechanische cijfercombinatieslot van Lehmann is een compact cijferslot voorzien van een 4-cijferige pincode. Het zogenaamde dynamische gebruik geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf een pincode te bedenken en in te voeren. Bij het sluitsysteem wordt standaard een hoofdsleutel geleverd welke door de beheerder gebruikt kan worden om de pincode te overrulen en de locker te openen.

UGL

Icon

Bent u op zoek naar een cilinderslot met een lange levensduur? Dan raden wij u het UGL cilinderslot aan.

Dit slot wordt geleverd met 2 sleutels vallend onder een hoofsleutelsysteem. Het voordeel van dit cilinderslot is dat de sleutel het profiel niet aan de buitenzijde heeft, maar aan de binnenzijde. De sleutel is minder slijtgevoelig en dat zorgt ervoor dat de in de locker opgeborgen persoonlijke spullen veilig zijn.