sfeerfoto schoollocker bricks

Schoolkluisjes

Voor zowel studenten als medewerkers van onderwijsinstellingen bieden we dé oplossing voor het opbergen van spullen. Of het nu gaat om een rugtas, gespecialiseerde gereedschappen bij een beroepsopleiding of een docentenlocker met een postvakfunctie. Ook voor opgeruimde entrees en gangen van basisscholen en kinderdagverblijven maken de traditionele jashaken steeds vaker plek voor onze lockers, met of zonder sluitsysteem. Onze lockers zijn geschikt voor iedere onderwijsomgeving van peuterspeelzaal tot hoger onderwijs.

Veiligheid creëren met hufterproof schoolkluisjes

Lockers in onderwijsinstellingen, zeker op leerpleinen of andere locaties waar veel studenten of leerlingen komen, krijgen het vaak zwaar te verduren. Daarom passen we op deze plekken onze student-proof Bricks’-lockers van robuust staal met een slag- en krasvaste poedercoating toe. Het materiaal van onze producten is van een zodanige dikte dat gesproken kan worden van ‘heavyduty” en “hufterproof’ lockers en kluisjes. Ook zijn de verstelbare plintbak, dak en zijwanden geïntegreerd in de stalen ombouw en niet zonder het juiste gereedschap te verwijderen. 

Ook opzoek naar schoolkluisjes welke lang meegaan?

Laat ons met u meekijken naar uw vraagstuk en onze oplossingen hierop.

verplaatsbare schoollockers

Van basisschool tot universiteit

Onze schoollockers zijn door de ruim beschikbare maten geschikt voor gebruik in basisscholen, het voortgezet onderwijs, hogescholen of universiteiten. Lage kluisjes zijn afgestemd op de lengte van basisschoolleerlingen, terwijl hogere en vaak wat diepere schoolkluisjes in het voortgezet onderwijs juist goed hun werk doen. Studenten op hogescholen en universiteiten kunnen hun eigendommen veilig opbergen in een studentlocker. Zo kunnen zij ongestoord pauzeren of werken in de bibliotheek.

Schoollockers voor elke functionaliteit

Speciaal voor kleedruimten, zoals gymlokalen, bieden we passende stalen of volkern schoolkluisjes. Voor de garderobe bieden we 1-, 2- of Z-deur-lockerkasten die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine vakken voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. Naast het realiseren van traditionele ‘straat’-inrichtingen denken we hierbij ook graag mee over oplossingen om van de omkleedruimtes nog prettigere en veiligere omgevingen te maken.

Ook bieden we optioneel stroompunten aan in de lockers, zodat apparaten zoals laptops veilig opgeborgen kunnen worden opgeladen. Dit zijn onze zogenoemde laptop lockers. Laptop lockers bieden een optimale ondersteuning voor het onderwijslandschap van tegenwoordig, waarbij digitalisering steeds belangrijker wordt.

schoolkluisjes modulair

Schoolkluisjes met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en efficiency

Wij richten met onze lockers op scholen en bedrijven die kwaliteitsoplossingen zoeken. U investeert in efficiency, duurzaamheid en veiligheid voor de lange termijn. De schoolkluisjes van De Lockerfabriek zijn modulair en samengesteld gebouwd. Eenvoudig te leveren, te plaatsen en aan te passen aan uw wensen en beschikbare ruimte.

De Lockerfabriek hecht daarnaast waarde aan duurzaamheid en circulariteit. Het productieproces van de metalen- en houten schoolkluisjes vindt in zijn geheel in Nederland dus dicht bij de afzetmarkt plaats. Brandstofgebruik en CO2-uitstoot proberen wij op deze manier zo laag mogelijk te houden. Productieafval wordt gerecycled en ook de uiteindelijke producten zijn volledig recyclebaar. Op het gebied van kwaliteit wordt niks ingeleverd, waardoor zowel de houten als metalen schoolkluisjes lange tijd meegaan.

student bij schoolkluisjes

Voor ieder project een maatwerk oplossing

Naast de standaard maten, leveren we ook maatwerk school lockers. Onze school kluisjes zijn verkrijgbaar in verschillende vakdieptes, hoogtes en breedtes. Dit kunnen wij doen, omdat productie van de lockers volledig in eigen fabrieken in Nederland plaatsvindt. Goede communicatie is hierbij belangrijk. Door goede samenwerking tussen de verschillende productietakken, maar ook door communicatie met u komt de gewenste locker tot stand.

Buiten het feit dat we flexibel zijn in de maatvoering van elk schoolkluisje, bieden we ook oplossingen voor omgevingen met een hoogwaardigere look-and-feel. Dit type lockers worden veelvuldig gebruikt in docentenruimtes. Hier kunnen we op iedere gewenste uitstraling aansluiten met ons fraai afgewerkte houten ‘Stack’-concept. Deze lockers kunnen tevens ingezet worden als postvak of pigeonhole voor (vertrouwelijke) documenten.

 

schoollocker met geïntegreerd locker management systeem

Centraal beheer met het locker management systeem

De tijd van sleuteltjes kwijtraken en codes vergeten is voorbij. Geheel passend in het huidige tijdsbeeld werken de sloten volgens het smart locker management systeem van VECOS volledig elektronisch en zijn ze te openen met een leerlingenpasje of speciale app op de smartphone. En precies: jongeren verliezen hun smartphone geen ogenblik uit het oog. Zowel het beheer als gebruik van dit systeem is eenvoudig en technische voorkennis is niet vereist. Leerlingen en studenten zullen binnen korte tijd goed uit de voeten kunnen met hun schoolkluisjes.

FAQ

Geen resultaten gevonden

Wat is de ideale grootte van de school locker?

Deze vraag is op voorhand moeilijk te beantwoorden. Nagegaan moet worden wat de gereserveerde capaciteit aan kubieke meter (m3) en het aantal leerlingen/personeel is. Het doel waarvoor het gebruik dient verschilt daarnaast ook. Veel scholen gebruiken de lockers enkel voor het bergen van telefoons, terwijl andere scholen op zoek zijn naar een opbergoplossing voor kleding, laptop en telefoon. Dit type lockers zijn dus groter.

Wat zijn additionele toevoegingen aan de schoolkluisjes?

Het onderwijs moderniseert en de verfrissing van het interieur is al enige tijd te zien. Het streven van De Lockerfabriek is om dit verder te trekken in het gebruik van school lockers. Om dit te verwezenlijken biedt De Lockerfabriek visualisatie en sublimatie aan. Vraag naar de voorwaarden!

Hoe wordt maximale veiligheid gewaarborgd?

De Lockerfabriek maakt onderscheid in 3 type sloten. Dit is het 4-cijferige pincode (met RFID-bediening), een slot met sleutel (UGL-cilinderslot) en volledig elektronisch gedreven sluitsysteem. Alle type sloten zijn verkrijgbaar voor vaste en wisselende gebruikers. De beheerder heeft de mogelijkheid om via de software alle log-informatie in te zien.

Hoe toegankelijk zijn de sloten en sluitsystemen?

Ongeacht of de techniek functionerend is, bestaat de mogelijkheid om het slot te openen. De toegankelijkheid voor zowel de leerling als de leraar is maximaal door het gebruik van een applicatie op de mobiele telefoon. Dit maakt het mogelijk om de locker op afstand te bedienen. Uiteraard blijft het mogelijk om de locker met (studenten)kaart te openen.

a fair furniture company