Projecten

De Lockerfabriek heeft een brede ervaring met het uitvoeren van opbergoplossingen bij organisaties uiteenlopend van het onderwijs tot het bedrijfsleven en de zorg. Daarbij maken we gebruik van een vaste werkwijze om een betrouwbare en stabiele dienstverlening te kunnen garanderen. Hierbij staat goede communicatie steeds centraal; voor iedere relatie stellen we een vast accountteam op om dit vorm te geven.

Filter

Filteren

Materialen

Types

Omschrijving

Voor de Wolfert van Borselen scholengroep hebben wij een project met 408 Bricks-lockers mogen leveren bij Wolfert Lansing in Bergschenhoek. De lockers zijn uitgerust met het Vecos sluitsysteem en geplaatst in de centrale hal volgens ons Seat, Meet & Storage concept. Het ontwerp is in dit geval door een extern bureau gedaan. Zij hebben samen met het Vepa meubilair extra functionaliteiten aan de lockers gegeven. Werkplekken worden op deze manier afgeschermd en looprichtingen uitgezet. De afwerking van de lockers is af-fabriek geleverd in het decor eiken naturel.

#lockerfabriek #Vecos #lerenmetlockers #SeatMeet&Storage #donkeraluminiummetallic #eikennaturel #smartlockers #totaalinrichting

Kenmerk

Type: Bricks
Artikelnummer: BE195-40-5DD en BE159-40-4DD
Staal kleuren: Donker Aluminium Metallic
Hout decors: Eiken naturel
Sluitsysteem: Vecos V1
Uitvoering: Seat, Meet & Storage

Wij helpen je graag verder...

Heeft dit project jou ook geïnspireerd en wil je meer informatie, aarzel niet en neem direct contact met ons op.

a fair furniture company