Kwaliteit

In alle facetten van onze bedrijfsvoering streven we het hoogst haalbare na op het gebied van kwaliteit. Dit begint bij onze advisering en dienstverlening; daarom werken we met een uitgebreid team dat veel ervaring heeft met alles wat er bij het realiseren van lockerinrichting komt kijken.

Zo hebben wij een projectadviseur, projectleider, een ontwerpstudio met een team interieurarchitecten, vakkundige monteurs en meer zelf in huis. Daardoor houden we grip op het gehele proces, inclusief het transport naar en de montage op uw locatie, en kunnen we gedurende het gehele proces de kwaliteit optimaliseren.

Vanuit de Fair Furniture Group worden wij bovendien door onze zusterbedrijven ondersteund, bijvoorbeeld met het hoogwaardige meubilair dat voor het Seat, Meet & Storage-concept wordt ingezet. Daarnaast werken wij samen met de meest toonaangevende partners op het gebied van sluitsystemen, sublimatie en andere producten en diensten die onze dienstverlening ondersteunen. Zo is iedereen verzekerd van een kwalitatieve oplossing voor alle opbergwensen.

Ook onze robuuste lockers zelf worden natuurlijk gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Daardoor kunnen we voor alle ruimten en situaties een passende opbergoplossing bieden, ook in geval van intensief gebruik.

a fair furniture company