Over ons

Een naam met veel kennis en ervaring; dat is De Lockerfabriek. De Lockerfabriek is een 100% Nederlandse producent en specialist op het gebied van lockerinrichtingen. Wij opereren vanuit Wijchen, waar het specialisme onderwijsinrichting gehuisvest is. Onze metalen lockers worden geproduceerd in onze fabriek in Emmen en onze houten lockers komen uit onze fabriek in Hoogeveen.

Voor elke omgeving een locker

Elke omgeving, of het nu gaat om een universiteit, kantoor, sportschool of zorginstelling, heeft verschillende specifieke wensen en behoeftes met betrekking tot persoonlijke opslag. Doordat de productie van onze lockers geheel in Nederland plaatsvindt, kunnen wij snel schakelen, goede ondersteuning bieden bij het efficiënt en klantvriendelijk faciliteren van persoonlijke opslag en gericht inspelen op uw wensen en behoeftes. Door onze kwalitatief hoogwaardige producten aan te vullen met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, hebben wij een passende oplossing voor elke omgeving.

Functioneel maar toch design

Het op een tijd- en kostenefficiënte manier faciliteren van een veilige en eenvoudige manier om persoonlijke eigendommen op te bergen, is van groot belang. Maar een lockerinrichting hoeft niet alleen functioneel te zijn. Een lockerkast- of wand kan door onder andere het juiste kleur- en materiaalgebruik ook een esthetische meerwaarde zijn voor de omgeving.

Binnen De Lockerfabriek is veel kennis en ervaring aanwezig, welke aangevuld wordt met de kennis en ervaring van onze diverse partners. Of het nu gaat om een cilinderslot of elektronisch lockermanagementsysteem, wij adviseren u graag bij het bepalen van de beste configuratie voor uw omgeving.

Downloads

Brochures

Seat, Meet and Storage

Productbladen

Bricks onderwijs

Stack

Bricks zakelijk en zorg

Kleurkaarten

Stack kleurkaart

Bricks kleurkaart

Stow kleurkaart

Met zeven merken (naast de Lockerfabriek ook Vepa, Eromesmarko, Be by Bèta, Buur, Vepa UK en Zooi, vier productielocaties (in Wijchen, Hoogeveen, Emmen en Breda) en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen in iedere vraag voorzien, van innovatieve grondstof tot complete inrichting. We zijn 100% transparant; u bent dan ook van harte welkom op onze locaties om te zien wat we kunnen, bijvoorbeeld op het gebied van slimme oplossingen.

a fair furniture company