Sluitsystemen

De Lockerfabriek werkt samen met gerenommeerde leveranciers van sluitsystemen. Omdat de mogelijkheden van het ontsluiten en beheren in de afgelopen jaren enorm gegroeid zijn, is het van belang dat er een juiste inventarisatie wordt gemaakt, zodat wensen en functionaliteiten op elkaar afgestemd worden. De Lockerfabriek werkt nauw samen met onder andere Vecos, Digilock en Eurolocks.

Kortom of het nu gaat om een volledig smart locker management systeem, batterij gedragen sloten met bijvoorbeeld RFID of gewoon een sleutel, wij hebben altijd het juiste sluitsysteem voor jouw lockers.

Vecos

Lockers zijn erg belangrijk voor studenten en medewerkers. Ze moeten goed functioneren en veilig zijn, zeker door het nog steeds toenemende gebruik van tablets, laptops en telefoons. Als marktleider op het gebied van elektronische lockersystemen biedt Vecos een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing van topkwaliteit. Lockers wisselen regelmatig van gebruiker. Dat regelt u met het Vecos systeem heel eenvoudig zelf.

Enkele voordelen van het Vecos sluitsysteem:

  • Vanaf elke gewenste plek kunnen de lockers bediend worden.
  • Scholieren of medewerkers openen en sluiten de elektronische schoollockers met hun studentenkaart of smartphone.
  • Via de software heeft de beheerder direct inzicht in alle log-informatie.
  • Toepasbaar op de Bricks en de Stack lockerkasten.

Digilock Versa

Digilock is marktleider in hoogwaardige elektronische batterijsloten en beveiligingsoplossingen voor lockers. Het Digilock Versa sluitsysteem is fraai, modern en robuust vormgegeven. Het gebruiksvriendelijke batterij gestuurde stand-alone pincodeslot is eenvoudig te openen en sluiten middels een 4-cijferige pincode. Naast een pincode slot is hij ook verkrijgbaar met RFID bediening. Beide sloten zijn slot instelbaar voor zowel wisselende als vaste gebruikers. Voor de kleuren heeft u de keuze uit standaard geborsteld chroom of zwart. De sloten zijn eenvoudig te beheren met een Manager Key en Master Key welke standaard bij de lockerkasten worden geleverd.

Het slot is standaard voorzien van countdown klokfunctie, instelbaar op diverse tijdcodes voor automatisch openen (bijvoorbeeld na acht, tien of twaalf uur), maar ook leverbaar met een real time functie. Het openen en sluiten van de deur vindt plaats door middel van de hendel op het slot. De sloten zijn leverbaar in een verticale en horizontale uitvoering.

Het sluitsysteem is voorzien van LED indicatielampjes op voorzijde, bijvoorbeeld om aan te geven dat de batterijspanning laag is. De sloten worden inclusief 2 lithium CR2450 knoopbatterijen met lange levensduur geleverd. De sloten zijn leverbaar in combinatie met de Bricks en Stack lockerkasten.

Digilock Mech

Naast diverse batterijsloten is er van Digilock ook het Mech-slot, een degelijk mechanisch cijferslot. Dit slot is te bedienen door 4-cijferige numerieke interface en is daarmee extreem simpel in gebruik. Deze sloten zijn voor zowel wisselend als vast gebruik leverbaar. De metalen behuizing wordt vlak gemonteerd in verticale positie. De sloten zijn extreem makkelijk in beheer. Met de meegeleverde Manager Keys zijn ze altijd bij nood te openen en als de code vergeten wordt zijn de sloten gemakkelijk te resetten met de meegeleverde tool.

Dit slot is inzetbaar op locaties waar sloten op basis van 230v voeding niet mogelijkheid is en sleutelbeheer niet wenselijk is. De Mech-sloten zijn simpel, maar gebruiksvriendelijk, zonder batterijen te gebruiken en zeer intuïtief.

UGL-cilinder sloten

Op zoek naar een cilinderslot met een lange levensduur? Dan raden wij het UGL-cilinderslot aan. Het slot wordt geleverd met twee sleutels, vallend onder een hoofsleutelsysteem. De unieke eigenschap van dit cilinderslot is dat het profiel van de sleutel niet aan de buitenzijde, maar aan de binnenzijde zit. Dit is minder slijtage gevoelig en dat zorgt ervoor dat de in de locker opgeborgen persoonlijke spullen veilig zijn. Daarnaast heeft de sleutel geen scherpe baard wat ook nog het comfort in de broekzak ten goede komt.

Wilt u weten welk sluitsysteem het beste bij uw lockeroplossing past?

Neem dan direct contact met ons op...

a fair furniture company