Seat, Meet & Storage

Ruimtes worden steeds vaker ingericht met flexibel meubilair dat eenvoudig en zonder hoge kosten aangepast kan worden aan de veranderende gebruikerswensen. Ons Seat, Meet & Storage-concept sluit daar optimaal bij aan. Bij dit modulaire concept combineren we onze lockers met ander meubilair van de Fair Furniture Group, zoals hoge stoelen en tafels, loungebanken en poefjes.

Vanwege de ruime keuze komen we altijd tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte. Door onze opbergmogelijkheden te combineren met een breed scala aan andere functies, creëren we altijd een uniek meubellandschap die optimaal aansluit op iedere kantoor, zorg- of onderwijsomgeving.

sfeerfoto schoollocker bricks

Lockers als totaaloplossing

Voor de uitvoer van dit concept werken we samen met gerenommeerde interieurbouwers. Dit zorgt niet alleen voor een prettige en mooie totaalinrichting met moderne interieurelementen, maar deze opstellingen hebben ook praktische toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het creëren van looproutes en afgescheiden stilte gebieden.

Bovendien komt het de veiligheid ten goede; bij het Seat, Meet & Storage-concept is er namelijk geen sprake meer van ‘straten’ met lockerwanden in ruimtes of hoeken met weinig toezicht. Daardoor wordt het aantal loopbewegingen beperkt en is er geen sprake meer van een drukke verkeersruimte waar veel gebruikers relatief dicht bij elkaar komen en een onveilig gevoel, irritaties of opstootjes kunnen ontstaan.

Inspirerende omgeving

Om je te inspireren wat betreft Seat, Meet & Storage beschikken wij over een eigen studio die alle mogelijkheden van het concept kan laten zien. Samen creëren we een inspirerende omgeving voor iedere school-, kantoor- of omkleedruimte. Of het dan gaat om een plekje om te studeren, rustig individueel of in kleine groepen samen te werken, klein informeel overleg te voeren of elkaar te ontmoeten met een kop koffie en een broodje; met Seat, Meet & Storage is er altijd een plek dichtbij om persoonlijke spullen veilig op te bergen.

Wilt u ook zitten, ontmoeten en opbergen in één ruimte?

Neem nu contact met ons op voor een maatwerk Seat, Meet & Storage oplossing.

Producteigenschappen

Kenmerken

Een inspirerende omgeving waar studenten kunnen studeren, overleggen of elkaar ontmoeten, vlakbij de plek waar ze hun persoonlijke spullen opbergen. Een plek waar collega’s vergaderen, relaties ontvangen of hun e-mail bijwerken. Het modulaire concept Seat, Meet & Storage van De Lockerfabriek biedt een passende inrichting voor iedere school, universiteit of organisatie.

Van statafels en barkrukken tot lounge- en treinbanken, in combinatie met lockeroplossingen. Met de diverse componenten kan iedereen een unieke, eigen inrichting creëren.

Kleuren en decors

Decoren

Stack kleurkaart

Epoxy en lak

Bricks kleurkaart

Stow kleurkaart

Productbladen

Seat, Meet and Storage

a fair furniture company