Seat Meet Storage

Opbergen, zitten en ontmoeten

Door veranderende gebruikerswensen is er steeds meer vraag naar gevarieerd interieur waarbij verschillende functies in één meubelopstelling gecombineerd worden. Ons Seat, Meet & Storage concept sluit daarbij aan en maak het mogelijk om opbergen binnen kantoor- en onderwijsomgevingen samen te voegen met een breed scala aan andere functies.

Bekijk Seat Meet & Storage projecten

sfeerfoto schoollocker bricks

Modulair ontwerp

Bij dit modulaire concept combineren we onze Bricks- en Stack-lockers met meubilair van de Fair Furniture Group. Zoals stoelen, tafels, loungebanken en poefen. Zo komen we tot een passende inrichting met opbergmogelijkheden voor iedere ruimte. Dit zorgt niet alleen voor een prettige en mooie omgeving met moderne interieurelementen, maar hebben deze opstellingen ook praktische toepassingen. Zoals het creeren van looproutes of stille en drukke zones. Voor de uitvoer van dit concept werken we nauw samen met de bedrijven binnen de Fair Furniture Group, onze leveranciers van sluitsystemen en bij ons bekende, gerenommeerde interieurbouwers.

Wil jij ook zitten, ontmoeten en opbergen in één ruimte?

Ontwerpen doen we samen

Onze interieurontwerpers denken met je mee om te inspireren. Wij beschikken over een eigen studio die alle mogelijkheden van het Seat, Meet & Storage concept naar wens kan toepassen in jouw omgeving. Zo creëren we samen een inspirerende omgeving binnen jouw school, kantoor of omkleedruimte. Of het dan gaat om een rustig plekje voor individuele studie, in kleine groepen samenwerken, klein informeel overleg of elkaar te ontmoeten met een kop koffie en een broodje; met Seat Meet & Storage is er altijd een plek dichtbij om je persoonlijke spullen veilig op te bergen.

a fair furniture company