Schoolkluisjes

Waar voldoen goede schoolkluisjes of schoollockers aan? Ze zijn robuust, betrouwbaar, onderhoudsvrij, gebruiksvriendelijk, zien er goed uit, makkelijk schoon te houden, passen bij de inrichting en gaan jaren mee. De Lockerfabriek heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en met die kennis is onze Bricks locker dan ook ontwikkeld en volledig in Nederland geproduceerd. Inmiddels staan er al duizenden opstellingen bij diverse onderwijsinstellingen in Nederland, Duitsland en België.

Passend sluitsysteem

Ook in het onderwijs zijn natuurlijk meerdere sluitsystemen toepasbaar. In het basisonderwijs worden kapstokken steeds vaker ingeruild voor lockers met als resultaat opgeruimde uitstraling. De lockers moeten makkelijk toegankelijk zijn en hoeven niet perse op slot. Door gebruik te maken van draaikrukken en magneetsluitingen is dit het meest geschikt voor deze doelgroep.

Hoe anders is dit bij lockers voor voorgezet of hoger onderwijs. Dan wordt er gevraagd naar eenvoudig en geautomatiseerd beheer, moeten de gebruikers kunnen openen en sluiten met een telefoon en dient de locker bovenal veilig te zijn voor alle waardevolle spullen. Hiervoor werken wij intensief samen met onze voorkeursleverancier Vecos. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem gecombineerd met de robuustheid van onze Bricks lockers maakt het tot de beste combinatie in de markt.

Meer weten laat neem dan direct contact met ons op voor een uitgebreide introductie.

Door en voor het onderwijs

Wij zijn, net als onze zusteronderneming Eromesmarko, gevestigd in De Meshallen in Wijchen. De Meshallen is hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs gerelateerde organisaties ontmoeten, netwerken, werken, kennisdelen, inspireren, vergaderen en trainen. Het doel van de Meshallen is het onderwijs te verbeteren door Onderwijs, Overheid en Ondernemers met elkaar te verbinden. Kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines leidt tot nieuwe inzichten en vernieuwing.

Meer informatie over schoolkluisjes?

Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Producteigenschappen

Kenmerken

  • “Hufterproof” lockers welke zich ook goed houden in ruimtes met weinig toezicht.
  • Kolommen met enkel vak standaard voorzien van legplank en roede met jashaken.
  • Kolommen met twee vakken standaard voorzien van roede met jashaken.
  • Optioneel uitgevoerd met geperforeerde achterwand voor ventilatie en extra legplanken.
  • Deuren en wanden glad afgewerkt en goed te reinigen.
  • Leverbaar met diverse sluitsystemen.
  • Iedere opstelling geplaatst op stelbare plinten.
  • Massieve scharnierpennen van 7mm dik.
  • Na gebruik nagenoeg 100% recyclebaar.
  • Lange levensduur door hoge kwaliteit.

Kleuren en decors

Productbladen

Bricks onderwijs

a fair furniture company