Wat wil je opbergen?

Opbergen van spullen in kleedruimtes

Natuurlijk is in iedere kleedruimte privacy belangrijk. Dit bemoeilijkt vaak wel het toezicht en daarmee is veilig opbergen van je persoonlijke eigendommen nog belangrijker. In onze Bricks en Stack lockers kan je veilig je waardevolle spullen opbergen en je kleding weghangen zonder dat je het daarna hoeft te strijken. De 2-vaks kolommen zijn uitgerust met een roede voorzien van jashaken en onze 1-vaks kasten hebben daarbij zelfs nog een legplank. Zijn er andere inrichtingseisen aan de kleedruimte? Wij werken met verschillende leveranciers samen om een turnkey project op te kunnen leveren.

Kleding lockers

Opbergen van kleine persoonlijke bezittingen

Wanneer gebruikers persoonlijke bezittingen liever niet mee nemen naar het klaslokaal, de concertzaal of werkplek bieden we kleinere lockers met optimale veiligheidskenmerken. Afhankelijk van de keuze en configuratie van het sluitsysteem kan er efficiënter dynamisch gebruik gemaakt worden van de lockers.

Telefoon lockers

Opbergen en opladen van laptops

Handig, op je flexplek je laptop opbergen tijdens de lunch. Hoe fijn is het dan dat hij, net als jij, na de pauze volledig opgeladen zijn werkdag kan voortzetten. Deze mogelijkheid bestaat bij onze lockers. Door ze uit te voeren met een 230v contactdoos kan ieder apparaat worden opgeladen. Is het laden van een smart-device voldoende dan volstaat vaak een USB-poort, deze optie is in sommige gevallen geïntegreerd in het sluitsystemen. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Laptop lockers

Lockers afgestemd op de uitstraling van iedere ruimte

Gepersonaliseerde lockeropstelling

Natuurlijk zijn onze lockers al mooi van zichzelf, maar om ze nog wat meer uitstraling te geven hebben wij diverse mogelijkheden op het gebied van visualisaties. Samen met een van onze adviseurs en eigen ontwerpstudio helpen we u graag bij het persoonlijker maken van de opstellingen, zodat ze aansluiten op de inrichting, sfeer of huisstijl.

Sublimatie op lockers

Lockerconcept op maat, vraag info aan

a fair furniture company