Oplossingen

Met onze modulaire lockeropstellingen kunnen we altijd een opbergmogelijkheid bieden die tegemoet komt aan de wensen en eisen van iedere gebruiker. Dit wordt verder versterkt met concrete concepten en oplossingen op praktische wensen en uitdagingen, waarvan we de belangrijkste graag uitlichten.

Opbergen van spullen in kleedruimten

Natuurlijk is in iedere kleedruimte privacy belangrijk. Dit bemoeilijkt vaak wel het toezicht en daarmee is veilig op kunnen bergen van je persoonlijke eigendommen nog belangrijker. In  onze Bricks en Stack lockers kan je veilig je waardevolle spullen opbergen en je kleding weghangen zonder dat je het daarna hoeft te strijken. De 2-vaks kolommen zijn uitgerust met een roede voorzien van jashaken en onze 1-vaks kasten hebben daarbij zelfs nog een legplank. Zijn er andere inrichtingseisen aan de kleedruimte? Wij werken met verschillende leveranciers samen om een turnkey project op te kunnen leveren.

Lees meer

Opbergen van kleine persoonlijke bezittingen

Wanneer gebruikers persoonlijke bezittingen liever niet mee nemen naar de concertzaal, het klaslokaal of de werkplek bieden we kleinere lockers met optimale veiligheidskenmerken. Afhankelijk van de keuze en configuratie van het sluitsysteem kan er efficiënter gebruik gemaakt worden van de lockers.

Lees meer

Opbergen en opladen van laptops

Handig, op je flexplek je laptop opbergen tijdens de lunch. Hoe fijn is het dan dat hij na zijn pauze, net als jij, volledig opgeladen zijn werkdag kan voortzetten. Deze mogelijkheid bestaat bij onze lockers. Door ze uit te voeren met een 230v contactdoos kan ieder apparaat worden opgeladen. Is het laden van een smart-device voldoende dan volstaat vaak een USB-poort, deze optie is in sommige gevallen geïntegreerd in het sluitsystemen. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Alles over sluitsystemen

Van het openen met een klassieke sleutel tot smartphone app oplossingen, wij draaien onze sleutel/hand er niet voor om. Onze lockers passen zich op meerdere fronten goed aan naar de omstandigheden, zo ook naar het sluitsysteem. Wij infomeren u graag over mechanisch of elektrisch ontsluiten en leggen u graag de voor- en nadelen uit van bekabelde of batterij sloten uit. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

lees meer

Nieuwe lockerconcepten

Lockers saai en niet spannend, nou als het aan ons ligt niet. Met het Seat, Meet & Storage concept maken we van ieder leerplein, flexplek en ontvangsthal een plaatje. Door lockers te integreren in het interieur zijn ze geen sta in de weg meer, maar krijgen ze extra functionaliteit. Denk hierbij aan routing in gebouwen, beschutte overlegplekken, maar ook personalisatie doormiddel van bijvoorbeeld visualisaties op de deuren. Naast de kennis van onze eigen ontwerpstudio werken wij ook graag samen met externe architecten.

Lees meer

Opbergen van schoenen

In een kleedruimte is het soms wenselijk om schoenen separaat op te bergen van kleding en andere schoeisel. Dit kan van toepassing zijn bij steriele werkomgevingen, maar bijvoorbeeld ook bij productielocaties.

lees meer
a fair furniture company