Oplossingen

Zowel onze Bricks als Stack lockers zijn modulair en daarmee kunnen we altijd een opbergmogelijkheid bieden die tegemoet komt aan de wensen en eisen van iedere gebruiker. Dit wordt verder versterkt met concrete concepten en oplossingen op praktische wensen en uitdagingen, waarvan we de belangrijkste graag uitlichten.

Opbergen van spullen in kleedruimten

Natuurlijk is in iedere kleedruimte privacy belangrijk. Dit bemoeilijkt vaak wel het toezicht en daarmee is veilig opbergen van je persoonlijke eigendommen nog belangrijker. In onze Bricks en Stack lockers kan je veilig je waardevolle spullen opbergen en je kleding weghangen zonder dat je het daarna hoeft te strijken. De 2-vaks kolommen zijn uitgerust met een roede voorzien van jashaken en onze 1-vaks kasten hebben daarbij zelfs nog een legplank. Zijn er andere inrichtingseisen aan de kleedruimte? Wij werken met verschillende leveranciers samen om een turnkey project op te kunnen leveren.

Lees meer over kleding lockers

Opbergen van kleine persoonlijke bezittingen

Wanneer gebruikers persoonlijke bezittingen liever niet mee nemen naar het klaslokaal, de concertzaal of werkplek bieden we kleinere lockers met optimale veiligheidskenmerken. Afhankelijk van de keuze en configuratie van het sluitsysteem kan er efficiënter dynamisch gebruik gemaakt worden van de lockers.

Lees meer over telefoonlockers

Opbergen en opladen van laptops

Handig, op je flexplek je laptop opbergen tijdens de lunch. Hoe fijn is het dan dat hij, net als jij, na de pauze volledig opgeladen zijn werkdag kan voortzetten. Deze mogelijkheid bestaat bij onze lockers. Door ze uit te voeren met een 230v contactdoos kan ieder apparaat worden opgeladen. Is het laden van een smart-device voldoende dan volstaat vaak een USB-poort, deze optie is in sommige gevallen geïntegreerd in het sluitsystemen. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer over laptoplockers

Lockers met het meest geavanceerde sluitsysteem

Van het openen met een klassieke sleutel tot smartphone app oplossingen, wij draaien onze hand (of sleutel) er niet voor om. Onze lockers passen zich op meerdere fronten goed aan op de omstandigheden, zo ook op het sluitsysteem. Wij infomeren u graag over mechanisch of elektrisch ontsluiten en leggen u graag de voor- en nadelen uit van bekabelde of batterij sloten uit. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Lees meer over elektronische lockers

Nieuwe lockerconcepten

Lockers saai en niet spannend, nou als het aan ons ligt niet. Met ons Seat, Meet & Storage concept maken we van ieder leerplein, flexplek en ontvangsthal een plaatje. Door lockers te integreren in het interieur zijn ze geen sta in de weg meer, maar krijgen ze extra functionaliteit. Denk hierbij aan routing in gebouwen, beschutte overlegplekken, maar ook personalisatie doormiddel van bijvoorbeeld visualisaties op de deuren. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze ontwerpstudio, maar wij werken ook graag samen met externe architecten.

Lees meer over Seat, Meet & Storage

Lockers als visuele uiting

Natuurlijk zijn onze lockers al mooi van zichzelf, maar om ze nog wat meer uitstraling te geven hebben wij diverse mogelijkheden op het gebied van visualisaties. Samen met een van onze adviseurs en eigen ontwerpstudio helpen we u graag bij het persoonlijker maken van de opstellingen, zodat ze aansluiten op de inrichting, sfeer of huisstijl.

Lees meer over visualisatie

Schoolkluisjes

In het onderwijs word heel veel van de lockers gevraagd. Onze Bricks lockers worden iedere dag weer op de proef gesteld door de meest doorgewinterde scholieren en studenten. Met een doordacht ontwerp weet hij iedere test te doorstaan en zijn onze onderwijs gerelateerde opdrachtgevers gegarandeerd van jarenlange betrouwbare schoolkluisjes.

Lees meer over schoollockers
a fair furniture company