Lockers voor in de zorg

Veilige en betrouwbare lockers voor 24/7 omgevingen

Opbergfaciliteiten voor personeel, patiënten en bezoekers

In 24/7-omgevingen zoals in ziekenhuizen en andere zorginstellingen wordt er veel gevraagd van lockers op het gebied van veiligheid, backoffice en betrouwbaarheid van de kasten en systemen. De producten van De Lockerfabriek voldoen aan deze eisen met robuuste lockerkasten die voorzien kunnen worden van een grote variatie aan betrouwbare sluitsystemen. Aangezien er in deze omgevingen sprake is van personeel, patiënten en bezoekers die allen op een eigen manier gebruik willen maken van de opbergfaciliteiten, met verschillende eisen op het gebied van onder meer de sluitsystemen, is een combinatie van verschillende systemen eveneens mogelijk.

Speciaal voor omkleedruimtes

Speciaal voor de omkleedruimtes voor het personeel hebben we stalen, houten of volkern lockers voor ieder type gebruik. Voor de garderobe bieden we 1-, 2- en Z-deur-lockerkasten die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine vakken voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. Naast het realiseren van traditionele ‘straat’-inrichtingen denken we graag mee over oplossingen om van de kleedruimtes nog prettigere en veiligere omgevingen te maken.

Jouw lockers, onze zorg.

Neem nu contact op voor een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie

Hygiëne voorop

Het gemakkelijk hygiënisch schoonhouden van de lockeropstellingen in zorgomgevingen is een belangrijke vereiste. Lockers van De Lockerfabriek zijn voorzien van vlakke deuren en materialen die makkelijk schoongehouden kunnen worden, zonder uitsteeksels of naden waarin vuil zich kan ophopen.

Deze lockers vonden hun plek in de zorg

Totaalinrichting

Ruimtes worden steeds vaker ingericht met flexibel meubilair dat eenvoudig en zonder hoge kosten aangepast kan worden aan de veranderende gebruikerswensen. Ons Seat, Meet & Storage-concept sluit daar optimaal bij aan. Bij dit modulaire concept combineren we onze lockers met ander meubilair van de Fair Furniture Group, zoals hoge stoelen en tafels, loungebanken en poefjes.

Vanwege de ruime keuze komen we altijd tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte. Door onze opbergmogelijkheden te combineren met een breed scala aan andere functies, creëren we altijd een uniek meubellandschap die optimaal aansluit op iedere kantoor–, zorg- of onderwijsomgeving.

Meer weten over lockers voor in de zorg?

a fair furniture company