Zorg

In 24/7-omgevingen zoals in ziekenhuizen en andere zorginstellingen wordt er veel gevraagd van lockers op het gebied van veiligheid, backoffice en betrouwbaarheid van de kasten en  systemen. De producten van De Lockerfabriek voldoen aan deze eisen met robuuste lockerkasten die voorzien kunnen worden van een grote variatie aan betrouwbare sluitsystemen. Aangezien er in deze omgevingen sprake is van personeel, patiënten en bezoekers die allen op een eigen manier gebruik willen maken van de opbergfaciliteiten, met verschillende eisen op het gebied van onder meer de sluitsystemen, is een combinatie van verschillende systemen eveneens mogelijk.

Hygiëne voorop

Daarnaast is het gemakkelijk hygiënisch schoonhouden van de lockeropstellingen in zorgomgevingen een belangrijke vereiste. Ook hieraan komen we tegemoet met onze lockers voorzien van vlakke deuren en materialen die gemakkelijk schoongehouden kunnen worden, zonder uitsteeksels of naden waarin vuil zich kan ophopen.

Speciaal voor de omkleedruimtes voor het personeel hebben we stalen, houten of volkern lockers voor ieder type gebruik. Voor de garderobe bieden we 1-, 2- en Z-deur-lockerkasten die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine telefoonlockers voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. Naast het realiseren van traditionele ‘straat’-inrichtingen denken we graag mee over oplossingen om van de kleedruimtes nog prettigere en veiligere omgevingen te maken.

Uw lockers, onze zorg.

Neem nu contact op voor een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie

a fair furniture company