Lockers voor zakelijke toepassingen

Voor iedere zakelijke omgeving een passende locker

Lockers voor kantooromgevingen

Tegenwoordig worden lockers vaker gezien als een onderdeel van de gehele inrichting en gelukkig zijn er veel mogelijkheden om opbergmogelijkheid op een aantrekkelijke manier in de kantooromgeving te integreren. Wij informeren je graag over de verschillende opties en brainstormen over de mogelijkheden die het beste passen bij je bedrijf.

Lockers voor productiebedrijven

Lockers die wel tegen een stootje kunnen? Onze lockers zijn hufterproof, geschikt voor distributiecentra of productieomgevingen. Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn vaak verplicht in fabrieken met strenge veiligheidsvoorschriften. Deze middelen kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in lockers wanneer ze niet in gebruik zijn. Zo wordt voorkomen dat ze kwijtraken of beschadigd raken. Lockers bieden een veilige en handige plek om spullen in op te bergen. Onze lockers zijn bij uitstek ook geschikt om kleding in op te bergen. We leveren onze lockers in grote aantallen en kunnen worden geopend met sleutel of een elektronisch sluitsysteem.

Kunnen wij je helpen met de inrichting van uw werkomgeving?

Neem dan direct contact met ons op en wij komen graag bij je langs.

Op deze plekken staan onze lockers

Totaalinrichting

Ruimtes worden steeds vaker ingericht met flexibel meubilair dat eenvoudig en zonder hoge kosten aangepast kan worden aan de veranderende gebruikerswensen. Ons Seat, Meet & Storage-concept sluit daar optimaal bij aan. Bij dit modulaire concept combineren we onze lockers met ander meubilair van de Fair Furniture Group, zoals hoge stoelen en tafels, loungebanken en poefjes.

Vanwege de ruime keuze komen we altijd tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte. Door onze opbergmogelijkheden te combineren met een breed scala aan andere functies, creëren we altijd een uniek meubellandschap die optimaal aansluit op iedere kantoor–, zorg- of onderwijsomgeving.

Meer weten over lockers voor zakelijke toepassingen?

Elianne Dudok

Elianne

Eric Parlevliet

Eric

Jeroen Daam

Jeroen

a fair furniture company