Zakelijk

Voorheen werden lockers in bedrijfsomgevingen nog vaak gezien als een ‘noodzakelijk kwaad’, waarbij de opstellingen vooral functioneel moesten zijn en optisch niet veel aandacht kregen. Tegenwoordig worden lockers vaker gezien als een onderdeel van de gehele inrichting en gelukkig zijn er veel mogelijkheden om opbergmogelijkheid op een aantrekkelijke manier in de kantooromgeving te integreren. Wij informeren u graag over de verschillende opties en brainstormen over de mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijf, gebouw en ruimte waar de lockers worden toegepast. Hierbij worden we ondersteund door onze eigen ontwerpstudio.

Een locker voor in iedere omgeving

Voor iedere zakelijke omgeving hebben we passende lockers, die we uitvoeren in staal, hout of volkern naar gelang de ruimte waar de lockers geplaatst worden. Alle materialen zijn verkrijgbaar in een groot aantal decors, kleuren en kleurcombinaties. Daarnaast kunnen we de lockeropstellingen personaliseren door middel van het duurzaam sublimeren van een afbeelding zoals een foto of bedrijfslogo op de stalen lockerdeuren.

Diversiteit

De lockerkasten zijn beschikbaar in verschillende hoogte- en vakformaten en ze kunnen met verschillende sluitsystemen uitgerust worden. De achterwanden kunnen met akoestische materialen bekleed worden of met whiteboards als scrumwand worden toegepast.

Verder zijn er de talloze mogelijkheden die er bestaan met concepten als Seat, Meet & Storage, waarbij we onze lockeropstellingen combineren met meubilair van onze zusterbedrijven zoals treinbanken, hoge stoelen, tafels of poefjes. Zo krijgen meubelconcepten gecombineerde functies als zit-, lounge- of werkplek die iedere ruimte veilige opbergmogelijkheden en unieke moderne uitstraling geven. Ook kunnen deze opstellingen praktisch gebruikt worden om bijvoorbeeld de routing binnen de ruimte vorm te geven.

Personaliseren

Natuurlijk hebben wij nog veel meer mogelijkheden om lockers verder te integreren in de kantoorinrichting, wat te denken van het toepassen van plantenbakken of open rekken, kleuren en afbeeldingen op de lockers of decors en structuurlakken. Daag onze interieurarchitecten uit om mee te denken over de oplossing voor jouw nog in te richten werkplek!

Kunnen wij u helpen met de inrichting van uw werkomgeving?

Neem dan direct contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

a fair furniture company