Onderwijs

Voor zowel studenten als medewerkers van onderwijsinstellingen bieden we dé oplossing voor het opbergen van spullen, of het nu gaat om een rugtas, gespecialiseerde gereedschappen bij een beroepsopleiding of een docentenlocker met een postvakfunctie. Ook voor opgeruimde entrees en gangen van basisscholen en kinderdagverblijven maken de traditionele jashaken steeds vaker plek voor onze lockers, met of zonder sluitsysteem.

Ook bieden we de optioneel stroompunten aan in de lockers, zodat apparaten zoals laptops veilig opgeborgen opgeladen kunnen worden. Dit biedt een optimale ondersteuning voor het onderwijslandschap van tegenwoordig, waarbij digitalisering steeds belangrijker wordt. Uiteraard kunnen de lockers uitgevoerd worden met diverse sluitsystemen. Eventueel is een combinatie van verschillende systemen mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van verschillende gebruikers en functies.

Onze lockers zijn dus geschikt voor iedere onderwijsomgeving van peuterspeelzaal tot hoger onderwijs.

Student-proof ontwerp

Lockers in onderwijsinstellingen, zeker op leerpleinen of andere locaties waar veel studenten of leerlingen komen, krijgen het vaak zwaar te verduren. Daarom passen we op deze plekken onze student-proof ‘Bricks’-lockers van robuust staal met een slag- en krasvaste poedercoating toe.

Bricks is binnen het onderwijs een gevestigde naam op het gebied van vertrouwd opbergen. Zo zijn de verstelbare plintbak, dak en zijwanden geïntegreerd in de stalen ombouw en niet zonder het juiste gereedschap te verwijderen. Een aan de romp bevestigde deurbegrenzer voorkomt dat deurtjes verder dan 95° openen en naastliggende deurtjes beschadigen. Elke deur is bevestigd met een eigen scharnierpen van 7 mm, zodat ze zelfs niet doorbuigen als er op de deur gezeten of gestaan zou worden. Speciaal voor het onderwijs passen we bovendien onze ‘heavy duty’-lockerdeur met twee schaaldelen van 2,00 en 1,25 mm dikte toe. Daardoor kunnen we zelfs bij het intensieve gebruik op een school een anti-indeukgarantie afgeven.

 

 

Wil jij weten hoe de Bricks lockers het best passen in jouw school?

Neem nu contact met ons op voor een product demonstratie of proefopstelling.

Uitstraling van de kluisjes

Daarnaast bieden we ook oplossingen voor omgevingen met een hoogwaardigere look-and-feel, zoals docentenruimtes. Hier kunnen we bijvoorbeeld op iedere gewenste uitstraling aansluiten met ons fraai afgewerkte houten ‘Stack’-concept. Deze lockers kunnen tevens ingezet worden als postvak of pigeonhole voor (vertrouwelijke) documenten.

Speciaal voor de kleedruimten, bijvoorbeeld bij gymlokalen, bieden we passende stalen of volkern lockers. Voor de garderobe bieden we hierbij 1-, 2- of Z-deur-lockerkasten die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine vakken voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen zoals mobiele telefoons. Naast het realiseren van traditionele ‘straat’-inrichtingen denken we hierbij ook graag mee over oplossingen om van de omkleedruimtes nog prettigere en veiligere omgevingen te maken.

 

a fair furniture company