Lockers voor iedere onderwijsomgeving

Lockers voor primair onderwijs

Steeds meer traditionele jashaken op basisscholen en kinderdagverblijven maken plaats voor onze lockers. Het opbergen van spullen wordt op deze manier een stuk toegankelijker voor kinderen. Van rugzak tot broodtrommel, jas of vriendenboekje. Lockers op basisscholen of peuterspeelzalen worden met of zonder sluitsysteem uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden voor lockers in het primair onderwijs.

Lockers voor voortgezet onderwijs

Lockers in het voortgezet onderwijs zijn een must. Voor zowel leerlingen als medewerkers van het voortgezet onderwijs bieden we de oplossing voor het opbergen van spullen. Of het nu gaat om lockers voor persoonlijke bezittingen, kledinglockers voor de gymzaal of docentenlockers met een postvak. Onze lockers kunnen daarnaast worden uitgevoerd met diverse sluitsystemen, passend bij de wensen en eisen van verschillende gebruikers en functies. Naast het realiseren van traditionele ‘straat’-inrichtingen denken we ook graag mee over oplossingen om de locker ruimtes nog prettiger en veiliger te maken.

 

 

Lockers voor hoger onderwijs

Voor zowel studenten als medewerkers van het hoger onderwijs bieden we de oplossing voor het opbergen van spullen. Of het nu gaat om een rugtas of gespecialiseerde gereedschappen bij een beroepsopleiding. We bieden optioneel stroompunten aan in de lockers, zodat apparaten zoals laptops veilig opgeborgen kunnen worden. Dit biedt een optimale ondersteuning in het onderwijslandschap van tegenwoordig. Waarbij digitalisering steeds belangrijker wordt.

 

 

Lockers op maat gemaakt

Zoek je lockers voor gereedschappen bij een beroepsopleiding of een docentenlocker met postvakfunctie? Wij maken het voor je op maat!

Student-proof lockers met anti-indeukgarantie

Lockers in onderwijsinstellingen, zeker op leerpleinen of andere locaties waar veel studenten of leerlingen komen, krijgen het vaak zwaar te verduren. Daarom passen we op deze plekken onze student-proof ‘Bricks’-lockers van robuust staal met een slag- en krasvaste poedercoating toe. Bricks is binnen het onderwijs een gevestigde naam op het gebied van vertrouwd opbergen. Zo zijn de verstelbare plintbak, dak en zijwanden geïntegreerd in de stalen ombouw en niet zonder het juiste gereedschap te verwijderen. Een aan de romp bevestigde deurbegrenzer voorkomt dat deurtjes verder dan 95° openen en naastliggende deurtjes beschadigen. Elke deur is bevestigd met een eigen scharnierpen van 7 mm, zodat ze zelfs niet doorbuigen als er op de deur gezeten of gestaan zou worden. Speciaal voor het onderwijs passen we bovendien onze ‘heavy duty’-lockerdeur met twee schaaldelen van 2,00 en 1,25 mm dikte toe. Daardoor kunnen we zelfs bij het intensieve gebruik op een school een anti-indeukgarantie afgeven.

Lockers voor iedere ruimte, op maat gemaakt

Voor iedere ruimte bieden wij een geschikte lockeroplossing. Zoek je bijvoorbeeld een locker met een hoogwaardige look and feel voor in de docentenruimte? We kunnen iedere gewenste uitstraling aansluiten met ons fraai afgewerkte houten Stack concept. Ben je op zoek naar lockers voor kleedruimten, dan zijn stalen of volkern lockers geschikt. Met 1,2 of Z-deur lockerkasten die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine vakken voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. Start vandaag nog met het configureren van lockers passend bij de ruimte én op maat gemaakt.

Wil jij weten hoe de Bricks lockers het best passen in jouw school?

Neem nu contact met ons op voor een product demonstratie of proefopstelling.

a fair furniture company