Lockers voor iedere markt

Voor elke instelling, ruimte, functie en type gebruiker biedt De Lockerfabriek een veilige opbergmogelijkheid met op iedere situatie aangepaste lockers. Onze ruime keuze uit standaardmaatvoeringen zorgt daarbij op iedere locatie voor een passende oplossing. Of er nu gekozen wordt voor een traditionele opstelling waarbij de lockers in ‘straten’ of op centrale plekken bijeen staan opgesteld of dat er gebruik gemaakt wordt van de vele andere vernieuwende inrichtingsmogelijkheden die wij bieden.

Tegenwoordig staan lockers steeds vaker op centrale (ontmoetings-)plekken in een gebouw. Daardoor dragen ze in belangrijke mate bij aan de sfeer en uitstraling ervan. Wij zien lockers daarom niet als ‘sta-in-de-weg’ om in een donker hoekje met weinig toezicht weg te stoppen, maar als opvallende inrichtingselementen waarmee in iedere ruimte een prettige en veilige omgeving kan worden gecreëerd. Hierbij is aansluiten op de uitstraling van de ruimte, het gebouw en de organisatie essentieel.

Dit bewerkstelligen wij door het bieden van veel mogelijkheden op het gebied van onder meer kleur-, materiaal- en beeldgebruik. Het duurzaam sublimeren van een afbeelding naar keuze in de lakpoeder is een populaire optie. Bovendien kunnen we voorzien in een totaalinrichting waarbij de lockers worden opgenomen in opstellingen die ook ontmoeten, leren en werken faciliteren met concepten als Seat, Meet & Storage.

Tot slot kunnen wij dankzij onze partners ieder sluitsysteem naar wens inbouwen. Ook deze kunnen worden aangepast aan de specifieke wens die bestaat binnen iedere specifieke locatie. Zelfs binnen een locatie kunnen verschillende slotsystemen gecombineerd worden om aan te sluiten op de verschillende ruimtes of gebruikers.

Ontwerpen

Onze eigen ontwerpstudio denkt mee, geeft concreet advies en creëert de lockeropstelling die het beste aansluit op de inrichting. Zij zijn ingesteld om te ondersteunen en te ontzorgen, van kleurimpressie tot totaalinrichting. Ook bij specifieke interieurvraagstukken denken zij graag mee. Onze studio staat klaar om uitgedaagd te worden!

Bij iedere opdracht leveren wij een nummer-, kleurenplan en gedetailleerde lockerindeling. Deze geven u inzicht hoe de definitieve inrichting er uit komt te zien. Daarnaast zal dit de leidraad zijn voor het succesvol opleveren van het project.

Wilt u een afspraak met een van onze adviseurs?

In welke markt u dan ook opereert, onze adviseurs hebben altijd een advies op maat.

a fair furniture company