Maatwerk kluisjes geschikt voor scholen en kantoren

Nog altijd veelvuldig terug te vinden in scholen en kleedkamers, maar ook op andere werkplekken als kantoren en universiteiten: kluisjes. Door een modulaire opbouw en koppelbare delen zijn kluisjes en hun indeling net zo flexibel als het werken in een modern kantoor. Wanneer geen vaste eigen werkplek voorhanden is, is het prettig om een stukje persoonlijke opbergruimte te hebben. Dit kan met kluisjes.

Flexibel werken

Bij het niet hebben van een eigen werkplek bestaat de behoefte aan een persoonlijke opbergruimte. Binnen het Nieuwe Werken concept maar ook op hogescholen en universiteiten is dit een belangrijke faciliteit. Aan inrichting van bedrijven wordt steeds meer aandacht besteed en het voorzien in een persoonlijke ruimte is minstens even belangrijk als het hebben van een goede werkplek. Een kluisje tot je beschikking hebben voor sleutels, lunch of andere waardevolle spullen zorgt voor een stukje comfort.

Geintereseerd in een maatwerk oplossing?

Wilt u weten hoe wij in uw inrichting een mooie maatwerk oplossing voor kluisjes kunnen ontwerpen?

Assortiment kluisjes

Kluisjes zijn te leveren in vele afmetingen en kleuren. De Lockerfabriek heeft een groot bereik in standaardmaten en we zijn in staat kluisjes in alle mogelijke kleuren te produceren. In hout of metaal. Kluisjes zijn qua maatvoering, materiaal en kleur perfect af te stemmen op het al bestaande interieur in een school of bedrijf. De meest gangbare sluitsystemen van nu zijn elektronische sluitsystemen. Eenvoudig te openen met een persoonlijke scholieren- of studentenpas of zelfs met een smartphone. Voorkeur voor een codeslot of cilinderslot met sleutel? Ook dit is zonder moeite te realiseren.

Maatwerk mogelijk

Naast de standaard maten behoort ook het leveren van maatwerk tot onze diensten. Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende vakdieptes, hoogtes en breedtes. Dit kunnen wij doen, omdat productie van de lockers volledig in eigen fabrieken in Nederland plaatsvindt. Goede communicatie is hierbij belangrijk. Door goede samenwerking tussen de verschillende productietakken, maar ook door communicatie met u komt de gewenste locker tot stand.

KLuisjes als lange termijn oplossingen

Wij richten onze diensten op scholen en bedrijven die kwaliteitsoplossingen zoeken. Investeren in lockers van De Lockerfabriek betekent investeren in efficiency, duurzaamheid en veiligheid voor de lange termijn. Het materiaal van onze producten is van een zodanige dikte dat gesproken kan worden van ‘heavyduty” en “hufterproof’ lockers en kluisjes. De maten van de ombouw zijn aan te passen aan klantspecifieke wensen. Door modulaire maatvoering worden de kluisjes gemonteerd als een samengesteld geheel. Eenvoudig te leveren, te plaatsen en aan te passen aan uw wensen en beschikbare ruimte.

Bent u op zoek naar kluisjes met specifieke afmetingen of naar kluisjes in een bepaalde kleur? De Lockerfabriek neemt klantspecifieke vragen graag in behandeling. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met één van onze medewerkers te bespreken.

a fair furniture company