Lockers en lockerkasten: veelzijdig toepasbaar

Een persoonlijke en veilige opbergruimte. Op scholen en universiteiten, maar ook binnen kantoren en zorginstellingen: op verschillende plekken is er behoefte aan privacy. Als scholier wil je niet de hele dag je zware boeken meezeulen. Voor flexwerkende kantoormedewerkers is er een persoonlijke ruimte om jas en tas op te bergen en ook studenten willen hun handen zo nu en dan vrij hebben. Lockers zijn goed beveiligd en zorgen voor een opgeruimd geheel in het interieur.

‘Meet, seat and storage’

Uniek aan het concept van De Lockerfabriek is de combinatie van functionaliteit en inrichting. Lockers zijn voor het opbergen van persoonlijke spullen, maar ook voor ontmoetingen tussen lessen en werk door. Met een locker bent u iedere dag verzekerd van een veilige opbergplek voor persoonlijke eigendommen. Binnen het concept van flexibel werken zorgen lockerkasten voor een stukje comfort in de vorm van het opbergen van uw persoonlijke spullen. Orde en rust op uw werkplek. U kunt op welke werkplek dan ook ongestoord werken.

Wilt u weten hoe wij bij u lockers kunnen toepassen?

Metalen en houten lockers

De traditionele stalen lockerkasten kent iedereen. De Lockerfabriek biedt meer. Aansluitend op de marktvraag en interieurtrends bieden zij ook houten lockers aan.  De metaal- en houtbewerking gebeurt in eigen fabrieken in Nederland. Hier maken we sterke lockerframes, stevige scharnieren en betrouwbare sloten. Zowel de houten als metalen lockerkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Waar het verschil in zit? Dat zit in de uitstraling van de lockers. Samen kijken we welke uitstraling in uw beschikbare ruimte past.

Productieproces van A tot Z

We produceren en assembleren alle lockers worden van A tot Z in Nederland gemaakt. Op basis van uw wensen en ideeën bekijken we op locatie wat mogelijk is. We ontwerpen en visualiseren in nauw contact met de klant de juiste configuratie. De lockers worden in eigen metaal- en hout verwerkende fabrieken in Emmen en Hoogeveen geproduceerd en geassembleerd. Schoolkluisjes en lockers worden rechtstreeks uit de fabrieken in Nederland gebruiksklaar opgeleverd. Het inmeten en monteren wordt door onze eigen montagedienst gedaan. Hier houdt het niet op, want ook instructies met betrekking tot gebruik behoort tot onze diensten.

Kies je voor de Lockerfabriek: dan kies je voor kwaliteit

Ons doel is voor de klant de beste lockers van de allerbeste kwaliteit te leveren met een zo min mogelijk milieubelastende werkwijze. Het volledige productieproces vindt plaats in Nederland, waardoor wij goed zicht hebben op alles wat er gebeurt en snel kunnen leveren. Energieverbruik proberen we zo laag mogelijk te houden. Door de stevige constructie en de dikte van het gebruikte materiaal voor de deurtjes en de ombouw zijn onze lockers en kluisjes oplossingen voor de lange termijn.

Bent u op zoek naar lockers, heeft u vragen of behoefte aan advies? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Medewerkers van De Lockerfabriek helpen u graag.

a fair furniture company