Kleding lockers

Voor kleedruimtes biedt de Lockerfabriek houten-, stalen- en volkern kledinglockers aan. We zijn dus niet enkel actief in kantoor- en onderwijsruimtes, maar willen elk type gebruiker in een passende oplossing bedienen.

Voor kleedruimtes bieden we 1-, 2- en Z-deur-kledinglockers die eventueel gecombineerd kunnen worden met schoenenlockers en/of kleine vakken voor het opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. Denk hierbij aan mobiele telefoons. Naast het realiseren van een traditionele inrichting in ‘straten’ denken we ook graag mee over oplossingen om van de kleedruimtes een nog prettigere en veiligere ruimte te maken.

Eenvoudig schoenen opbergen met kledinglockers

Regelmatig is het gewenst om werkschoenen op het werk te laten staan, maar niet in een kledinglocker. Daarvoor bieden we een uitgelezen oplossing samen met een bekabeld sluitsysteem, bijvoorbeeld dat van Vecos. Zo kunnen werkkleding en -schoenen veilig en hygiënisch apart opgeborgen worden.

Dynamisch en afwisselend in gebruik

Door dynamisch gebruik te maken van kleine in combinatie met grote lockers hoeven vaak minder lockers aangeschaft te worden. Wanneer een medewerker aan het werk is en zijn privéspullen opbergt maakt hij gebruik van een groot vak. Wanneer hij naar huis gaat en alleen zijn werkschoen achter laat op het werk kan hij gebruik maken van een klein vak, hierdoor kan tijdens de volgende dienst een andere collega gebruik maken van het grote vak. Dit betekend minder grote vakken, minder materiaal en dus minder kosten, wel zo efficiënt.

Producteigenschappen

Kenmerken

 • “Hufterproof” lockers welke zich ook goed houden in ruimtes met weinig toezicht.
 • Kolommen met enkel vak standaard voorzien van legplank en roede met jashaken.
 • Kolommen met twee vakken standaard voorzien van roede met jashaken.
 • Optioneel uitgevoerd met geperforeerde achterwand voor ventilatie en extra legplanken.
 • Deuren en wanden glad afgewerkt en goed te reinigen.
 • Leverbaar met diverse sluitsystemen.
 • Iedere opstelling geplaatst op stelbare plinten.
 • Massieve scharnierpennen van 7mm dik.
 • Na gebruik nagenoeg 100% recyclebaar.
 • Lange levensduur door hoge kwaliteit.

Kleuren en decors

Decoren

Stack kleurkaart

Epoxy en lak

Bricks kleurkaart

Productbladen

locker voor gebruik van kleding

Veiligheid essentieel voor een kleding locker

Sportscholen zijn populairder dan ooit tevoren. Dit zorgt mogelijk voor dat sportscholen een bekend terrein worden voor mogelijke diefstallen. De kleedruimten van sportscholen worden in veel gevallen publiekelijk opengesteld. De noodzaak voor een veilige kleding locker groeit hierdoor.

Kledinglockers in allerlei maten, materialen, kleuren en toepassingen

De Lockerfabriek onderscheidt zich in maatwerk. Elk project vraagt om andere wensen en behoeften en daardoor verricht elke aanpak maatwerk. Om tot een toekomstgerichte opbergoplossing te komen, bekijken we in samenspraak met u bij het ontwerp van de kledinglocker onder andere naar:

 • Huisstijl van de organisatie;
 • Producten die opgeborgen moeten worden;
 • De mate en doorlooptijd van het gebruik (lang/kort);

De Lockerfabriek gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te inventariseren en te praten over een toekomstgerichte opbergoplossing voor uw bezoekers of medewerkers.

a fair furniture company