Veilig en stijlvol opbergen met lockers van hout

Houten lockers, ontdek het Stack lockerconcept

De Lockerfabriek heeft houten lockers die ervoor zorgen dat spullen veilig opgeborgen worden. De Lockerfabriek heeft ervaring in het plaatsen van houten lockers op scholen en universiteiten, maar ook binnen kantoren en zorginstellingen. Op elk van de genoemde plaatsen is er behoefte aan privacy. Als scholier wil je niet de hele dag je zware boeken meezeulen. Voor flexwerkende kantoormedewerkers is er een persoonlijke ruimte om jas en tas op te bergen en ook studenten willen hun handen zo nu en dan vrij hebben. Onze houten lockers zijn goed beveiligd en zorgen voor een opgeruimd geheel in het interieur.

De Stack-lockerkast is in opstelling net zo flexibel als onze stalen of volkern lockers

Wilt u weten hoe wij bij u lockers kunnen toepassen?

Houten lockers zijn een volwaardig interieurelement

Lockers zijn meer dan een veilige plek om persoonlijke en/of waardevolle spullen in op te bergen. Lockers staan meestal op een centrale plek in het gebouw waar mensen elkaar ontmoeten en zijn daarmee beeld- en sfeerbepalend. Met de mogelijkheden van De Lockerfabriek zijn de lockers goed aan te sluiten bij de huisstijl of visie van iedere instelling.

Lockers hoeven niet langer als sta-in-de-weg weggestopt te worden in een donker hoekje met weinig toezicht. Met ons Seat, Meet & Storage concept worden houten lockers juist vaak gebruikt als volwaardig interieurelement. Hierbij combineren we ze met o.a. tafels, treinbanken. stoelen en krukjes om tot een complete inrichtingsoplossing te komen. Met deze extra functie kunnen ze gebruikt worden om een omgeving op te leuken of bijvoorbeeld om gewenste looproutes te realiseren. Opbergen biedt dus niet alleen functionele mogelijkheden, maar kan ook bijdragen aan een prettige en mooie omgeving. Om op dit gebied te inspireren, beschikken wij over een eigen studio en werken we samen met gerenommeerde interieurbouwers.

Houten lockers steeds populairder

De traditionele stalen lockerkasten kent iedereen. De Lockerfabriek biedt meer. Aansluitend op de marktvraag en interieurtrends bieden zij ook houten lockers aan. De metaal- en houtbewerking gebeurt in eigen fabrieken in Nederland. Hier maken we sterke lockerframes, stevige scharnieren en betrouwbare sloten. Denk hierbij aan de Stack-lockerkast. Zowel de houten als metalen lockerkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Waar het verschil in zit? Dat zit in de uitstraling van de lockers. Samen kijken we welke uitstraling in uw beschikbare ruimte past.

Productieproces
We produceren en assembleren alle houten lockers van A tot Z in Nederland. Op basis van uw wensen en ideeën bekijken we op locatie wat mogelijk is. We ontwerpen en visualiseren in nauw contact met de klant de juiste configuratie. Onze houten lockers worden in eigen metaal- en hout verwerkende fabrieken in Emmen en Hoogeveen geproduceerd en geassembleerd. Schoolkluisjes en lockers worden rechtstreeks uit de fabrieken in Nederland gebruiksklaar opgeleverd. Het inmeten en monteren wordt door onze eigen montagedienst gedaan. Hier houdt het niet op, want ook instructies met betrekking tot gebruik behoort tot onze diensten.

Mooi en duurzaam opbergen met lockers van hout

Een duurzame keuze

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Het beslaat het gehele traject van grondstoffen tot en met de terugname en recycling van geleverde producten. Ook een lange levensduur, modulair ontwerp en het proactief zorgdragen voor een beter werkklimaat en een betere maatschappij is onderdeel van dit traject.

  • Alle lockers worden in onze eigen fabrieken in Nederland geproduceerd waardoor transport tot een minimum beperkt blijft. Dit bespaart 30% tot 40% CO2-uitstoot ten opzichte van geïmporteerde producten uit Azië.
  • Produceren in Nederland draagt bij aan de werkgelegenheid en lokale economie.
  • Ons afval wordt tot een minimum beperkt doordat we restmateriaal hergebruiken.
  • De lockers zijn samengesteld uit zo min mogelijk verschillende materialen, waardoor de producten eenvoudig te scheiden en herbruikbaar zijn.
  • Houten onderdelen zijn gemaakt van PEFC- of FSC- gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in West-Europa.
  • De productielocaties van De Lockerfabriek zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en werken volgens ISO 26000 (kwaliteitsmanagement, milieumanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen).
  • De focus van productontwikkeling ligt op een lange levensduur van de lockers en toepassen van sluitsystemen.
Duurzaamheid

Houten Stack lockers

Wat kunnen onze houten lockers voor jou betekenen?

a fair furniture company