De voordelen van elektronische lockers en schoolkluisjes

Overgaan op elektronische lockers gebeurt in steeds meer scholen en bedrijven. De Lockerfabriek werkt samen met VECOS om unieke gebruiksvriendelijke schoolkluisjes en lockerkasten te leveren. Niet meer in de weer met verschillende sleutels of een veelvoud aan cijfercodes om kluisjes te openen/herprogrameren. Elektronische lockers zijn veilig en dynamisch in gebruik. Wat kunnen elektronische lockers voor u betekenen?

Eenvoudig in gebruik en beheer

Elektronische lockers zijn met persoonlijke leerlingen- of werknemerspasjes en zelfs met smartphones eenvoudig te openen. Vanuit een centraal beheersysteem zijn alle kluisjes te bedienen en te herprogrammeren. In de weer met verschillende sleutels of het hele gebouw door om problemen met een specifiek kluisje op te lossen behoren tot de verleden tijd. Bovendien zijn elektronische lockers zeer dynamisch te gebruiken. Geef gebruikers een vaste locker of wijs dagelijks wisselende lockers toe.

Meer over Sluitsystemen

Sleutels overbodig: minder fraudegevoelig

Een belangrijk voordeel is de overbodigheid van sleutels en het onthouden van codes. Verlies of diefstal van sleutels komt niet meer voor. Sleuteltjes kunnen niet nagemaakt worden en codes worden niet meer afgelezen. Vanuit het centrale lockersysteem kunnen pasjes bij verlies of diefstal geblokkeerd worden. Al met al zijn elektronische sluitsystemen minder fraudegevoelig. Bovendien behoort ingewikkeld sleutelbeheer van sleuteltjes er niet meer bij.

Vaste of dynamische elektronische lockers

Of het nu gaat om leerlingen die toegang hebben tot een vast persoonlijk kluisje of werknemers met dagelijks wisselende dynamisch kluisjes: de toewijzing en het openen is altijd even eenvoudig. De chip van een persoonlijke RFID leerlingenkaart wordt uitgelezen, waarna toegang gegeven wordt tot de locker. Op scholen krijgen leerlingen aan het begin van het schooljaar een vaste locker toegewezen. Dit wordt eenvoudig gedaan met het lockermanagementsysteem. Via dit systeem kan de conciërge leerlingen registreren en binnen enkele seconden wijzigen aanbrengen. Zijn er problemen met een kluisje? Ook dit wordt vanuit het centrale systeem opgelost.

Elektronische lockers bij De Lockerfabriek

Van oriëntatie tot montage: voor het hele productieproces van elektronische kluisjes kunt u bij ons terecht. Al onze lockerkasten kunnen elektronisch geleverd worden. Wij werken hiervoor samen met VECOS. De achterliggende software voor locker management integreren wij in schoolkluisjes en lockerkasten met mooie designs. Na montage laten wij niemand in onwetendheid achter. Voor gebruiksgemak geven wij de nodige instructies. U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het managementsysteem werkt.

Als het gaat om elektronische lockers bent u bij De Lockerfabriek aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk voor iedere organisatie en situatie. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Meer over sluitsystemen
a fair furniture company