Veilig en vertrouwd opbergen met lockers van staal

Stalen lockers, ontdek het Bricks lockerconcept

Bricks lockerconcept is een gevestigde naam op het gebied van veilig en vertrouwd opbergen. De unieke opbouw voegt niet alleen functionele, maar ook esthetische waarde toe aan iedere locatie. Door de opliggende deuren is de romp van de locker niet zichtbaar, wat zorgt voor een rustig beeld. Iedere opstelling wordt daarnaast aan beide zijden voorzien van een zijwand die de koppelgaten en eventuele bedrading afdekt. Bovendien ontbreken alle overbodige toeters en bellen, wat niet alleen de visuele rust ten goede komt, maar ook de degelijkheid.

Producteigenschappen

Kenmerken

 • “Hufterproof” lockers welke zich ook goed houden in ruimtes met weinig toezicht.
 • Garderobekolommen met één vak standaard voorzien van legplank en roede met jashaken.
 • Kolommen met twee vakken standaard voorzien van roede met jashaken.
 • Optioneel uitgevoerd met geperforeerde achterwand voor ventilatie en extra legplanken.
 • Deuren en wanden glad afgewerkt en goed te reinigen.
 • Leverbaar met diverse sluitsystemen.
 • Iedere opstelling geplaatst op stelbare plinten.
 • Massieve scharnierpennen van 7mm dik.
 • Na gebruik nagenoeg 100% recyclebaar.
 • Lange levensduur door hoge kwaliteit.
 • Uitgevoerd in enkel- of dubbelwandige deuren.

Kleuren en decors

Epoxy en lak

Bricks kleurkaart

Productbladen

Bricks onderwijs

Bricks zakelijk en zorg

Bricks zijn zeer stabiel en houden zich goed onder alle omstandigheden

Stalen lockers zijn geschikt voor locaties met weinig toezicht

Bricks zijn heavy duty lockers, van zichzelf al zeer stabiel en houden zich goed onder alle omstandigheden. De stelbare plintbak, dak en zijwanden zijn geïntegreerd in de lockeropstelling, worden tijdens de installatie onzichtbaar bevestigd en zijn vervolgens niet meer zonder het juiste gereedschap te verwijderen. Dit maakt dat de Bricks uitermate geschikt zijn voor locaties met weinig toezicht en waar de omstandigheden vragen om sterke eigenschappen van de lockers.

De deuren, die zijn voorzien van aanslagdemping, zijn bevestigd met individuele scharnierpennen van 7mm, waardoor doorbuigen zelfs als er iemand op de deur zou staan niet mogelijk is. Een aan de romp bevestigde deurbegrenzer zorgt ervoor dat de deurtjes niet verder dan 95° kunnen openen, wat schade aan de aangrenzende deuren voorkomt.

De deuren zelf zijn opgebouwd uit twee aan elkaar gelaste schaaldelen van 2,00 en 1,25 mm dikte, waardoor indeuken nagenoeg onmogelijk is. Desgewenst kunnen de deuren ook enkelwandig worden uitgevoerd ter besparing van materialen en kosten. Uiteraard wordt met deze keuze niet bespaard op betrouwbaarheid.

Bricks in verschillende uitvoeringen leverbaar

De ruime keuze aan maat- en uitvoeringen maakt de opstelling zeer geschikt voor alle mogelijke oplossingen. Met de vele opties qua kleur-, materiaal- en beeldgebruik, waaronder het uitvoeren van kleurpatronen of het door middel van sublimatie voorzien van visualisaties, zijn de lockers nog verder aan te passen aan de uitstraling van iedere instelling en ruimte. Naast toppanelen van 18 mm spaan melamine in verschillende decors kunnen ook de zijpanelen en deuren desgewenst in dit materiaal worden uitgevoerd om een eigen sfeerbeeld te creëren. Voor nog meer mogelijkheden zijn de deuren ook leverbaar in materialen als spaanplaat, volkern of vilt. Daarnaast zijn deze lockers optimaal te combineren met ons Seat, Meet & Storage-concept. Tot slot zijn ze geschikt voor de plaatsing van nagenoeg alle sluitsystemen. Van cilinder- en mechanische sloten tot elektronische oplossingen. Hiervoor werken wij intensief samen met onze partners Vecos, Digilock en Eurolocks.

Wil jij ook de beste Nederlandse stalen lockers?

Neem nu contact met ons op voor een adviesgesprek.

Een duurzame keuze

Alleen al de productie van onze lockers in Nederland maakt dat de CO2-footpint wordt beperkt, maar wij gaan verder. Het plaatstaal dat wij voor de Bricks-lockers gebruiken bestaat voor 85% uit gerecycled staal en wordt voorzien van een duurzame, oplosmiddelvrije poedercoating die voldoet aan alle kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Deze coating van minimaal 70 μm is beschikbaar in iedere gewenste RAL-kleur en verbetert de kras- en stootbestendigheid. Doordat de opstelling vlak en glad is uitgevoerd wordt vuilophoping voorkomen en het schoonmaken vergemakkelijkt. Door deze, en andere, kenmerken zijn onze lockers onderhoudsarm en is periodieke service en/of onderhoud niet nodig.

Tijdens de ontwikkeling van de Bricks is in gedachte gehouden dat ook producenten van sluitsystemen door ontwikkelen. De constructie laat het toe om de opstellingen desgewenst te refurbishen met een ander of nieuwer sluitsysteem. In de praktijk kan het ook voorkomen dat de Bricks wel economisch, maar nog lang niet technisch afgeschreven zijn. In dat geval krijgen ze een tweede leven in een ander marktsegment en hebben ze voor de oorspronkelijke opdrachtgever nog een restwaarde. Als laatste kunnen de lockers aan het eind van de levensduur voor 99,9% worden gerecycled. Dit alles maakt dat de impact, welke de productie van deze lockers op de omgeving heeft, tot het minimale beperkt wordt..

Stalen Bricks lockers

a fair furniture company