Johannes Fontanus College

Omschrijving

Het Johannes Fontanus College kwam met een bijzondere uitvraag, lockers in een ronde opstelling. Een van de vele mogelijkheden met het Bricks lockerconcept. Door de opstellingen in een radius te plaatsen komen er in de ronding fijne zit- en werkplekken. Naast deze opstellingen hebben we ook een groot aantal reguliere opstellingen mogen leveren. Alle opstellingen hebben zijwanden van 36mm spaan melamine in een ahorn decor. Bij de lage opstellingen zijn ook de daken en achterzijden voorzien van panelen in dit decor. In 2 fases hebben we voor het JFC in totaal 2.303 vakken uitgeleverd.

#interieurontwerp #helderwit #DeLockerfabriek #Vecos #lerenmetlockers #seatmeet&storage #smartlockers #kleurpatronen

Kenmerk

Type: Bricks
Artikelnummer: BE195-35-5DD, BE159-35-4DD en BE123-35-3DD
Staal kleuren: Helderwit en Grafiet metallic
Decor: 36mm Licht ahorn
Sluitsysteem: Vecos V1
Nummering: Per kolom
Uitvoering: Seat, Meet & Storage en ronde opstellingen

Seat Meat & Storage

Ons Seat, Meet & Storage-concept sluit optimaal aan bij de huidige trend om flexibel om te gaan met het benutten van ruimtes. Bij dit modulaire concept combineren we onze lockers met ander meubilair van de Fair Furniture Group, zoals stoelen, tafels, loungebanken en poefjes. Zo maken wij van ieder leerplein, kantine en aula een kluisruimte of van iedere kluisruimte een overzichtelijke dynamische werk-, lunch en ontmoetingsplek.

Vanwege de ruime keuze komen we altijd tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte, zo creëren we altijd een uniek meubellandschap dat optimaal aansluit op iedere kantoor, zorg- of onderwijsomgeving.

Ook op zoek naar bijzondere opstellingen?

Wij informeren u graag naar deze en overige opstellingsmethodes.

a fair furniture company