Onderwijs

De onderwijsmarkt zit in ons DNA. Vanaf het prille begin zijn we al volop actief in dit segment, met een groot aantal gerealiseerde projecten als resultaat.

In het primair onderwijs vind je onze lockers vaak op gangen voor het netjes opbergen van jasjes en rugtassen. Door kapstokken te vervangen door lockers ontstaat er rust op de toch al vaak drukke gangen.

In het voortgezet en hoger onderwijs zie je naast de traditionele lockerruimtes, die vaak onoverzichtelijk zijn, steeds vaker lockers op leerpleinen en ontmoetingsplekken. Door lage opstellingen te combineren met interieurelementen en meubilair ontstaan er hier overzichtelijke en open inrichtingen die zowel door leerlingen/studenten als onderwijs ondersteunend personeel als prettig worden ervaren.

Natuurlijk bieden we ook specifieke opbergoplossingen voor team-, docenten- en overlegkamers. Zo worden de lockerdeuren van docentlockers regelmatig uitgevraagd met postgleuf. Hieronder vind je een uitgebreide selectie van diverse projecten in alle vormen van onderwijs.

Filter

Filteren

Materialen

a fair furniture company